Etsimme kirjanpitäjää Keuruun Ekokylään

Keuruun Ekokylä on yli 30 ihmisen yhteisöllinen koti ja 50 hehtaarin maatila, jota kehitetään kestävän elämäntavan oppimispaikkana. Kaikki Ekokylässä asuvat maksavat vuokraa paikan omistavalle Keuruun Ekokylä ry:lle ja ruoasta Keuruun Ekokylän osuuskunnalle. Kaikki ekokylän työt hoidetaan asukkaiden vapaaehtoistyönä ja lisäksi ulkopuolisin talkoovoimin.

Etsimme kirjanpitäjää joka voisi ottaa vastuulleen yhdistyksen ja osuuskunnan kirjanpidot. Tehtävän voi suorittaa etänä tai paikan päällä Ekokylässä. Lisäksi Ekokylässä asuva Kellaripanimo -yrittäjä on kiinnostunut neuvottelemaan kirjanpitonsa siirtämisestä henkilölle, joka tulee vastaamaan Ekokylän kirjanpidoista. Ekokylästä löytyy toimistotilaa ja tarvittavia säilytystiloja myös kirjanpitäjän omaa yritystoimintaa varten, mikäli sille on tarvetta.

Mikäli kirjanpitotyön lisäksi olet kiinnostunut yhteisöllisestä elämäntavasta ja ekologisesta asumisesta tiedoksi, että muutto Ekokylään tapahtuu kolmiportaisesti. Ensin tullaan kahden päivän tutustumiskäynnille, jonka jälkeen päätetään kahden viikon tutustumisasumisesta, ja tämän jälkeen mahdollisesta 6 kuukauden koeasumisesta, ja kirjanpitotehtävän alkamisesta.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä mahdollisimman pian asiaa hoitavaan asukkaaseen Niina Musakkaan, p. 040-8286559

Postituslista

Sähköpostilistan kautta saa tietoa Ekokylässä järjestettävistä tapahtumista sekä talkoista. Liity listalle lähettämällä yhteystietosi meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)keuruunekokyla.fi.

Aviisi

Olemme aikaisemmin tehneet Ekokylän omaa lehteä, Aviisia sisäisen keskustelun foorumiksi sekä ekokylän ystävien ja yhteistyötahojen pitämiseksi ajan tasalla Ekokylän tapahtumista. Aviisi on ilmestynyt 1-3 kertaa vuodessa. Viimeaikoina Aviisi on ilmestynyt epäsäännöllisesti, kaksi uusinta numeroa ilmestyivät 2017 ja 2013. Voit lukea Aviisin 2013 tästä linkistä. Aviisin numeroita voi ostaa Ekokylästä kappaleittain.

Kannatusjäsenyys

Keuruun Ekokylä ry:n kannatusjäseneksi voi liittyä maksamalla 25 € tilille 476210-250843. Merkitse viesti-kenttään "kannatusjäsenmaksu" ja oma nimesi sekä osoitteesi.

Kotisivut ja facebook

Tällä hetkellä kotisivumme ovat tärkein tiedotuskanavamme. Tapahtumista tiedotetaan myös sähköpostilistan kautta. Ekokylällä on myös oma facebook-ryhmä.